Vanilyalı pudingi sütle beraber küçük bir tencereye aktarın ve kısık ateşte, sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocaktan alın ve bir kenarda bekletin.
Diğer taraftan, bisküvileri (ya da evde artan kek dilimlerini) elinizle çok küçük parçalar haline getirin.
Parçaları kup bardaklarının ya da tek kişilik cam kaselerin dibine paylaştırın. Üzerine hazırladığınız sıcak vanilyalı pudingi paylaştırıp buzdolabında bekletin.
Öte yandan, çilekli pudingi ve çilek ya da vişne suyunu küçük bir tencereye koyun. Kısık ateşte, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Kaynayınca ocaktan alın.
Buzdolabındaki servis kaplarını çıkarın ve üçüncü kat olarak sıcak çilekli pudingi paylaştırın. Iyice soğuması için tekrar buzdolabına koyun. Servise sunmadan önce üzerlerini dilimlenmiş çilek ve dondurma ya da kremşantiyle süsleyin. Afiyet olsun.