Kremşantiyi geniş bir kaseye koyup soğuk sütü ekleyin. Mikserin yüksek devriyle 5-6 dakika, katılaşıp kar gibi oluncaya kadar çırpın.
Bezeleri avuçlarınız arasında iyice ufalayıp kremşantiye ilave edin. Karıştırın ve buzdolabına koyup en az 30 dakika bekletin.
Diğer taraftan, konserve ananasları ya da olgunlaşmış kivileri tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
Kremşantiyi buzdolabından çıkarıp, ananas, şeftali ya da kiviyi katın. Fındık veya bademi ekleyip iyice karıştırın.
Yaklaşık 20-25 santim çapında ve kenarları en az 15-20 santim yüksekliğinde olan bir kalıba (çukur cam ya da porselen kase de olur) buzdolabı poşetinin kenarlarını açarak yayın.
Hazırladığınız karışımı kalıba aktarıp üzerini düzeltin. Derin dondurucuda en az 1 gece bekletin. Çıkarıp servis tabağına ters çevirin. Kenarlarına acıbadem kurabiyelerini ya da bütün haldeki bezeleri dizip dövülmüş krokanla süsleyin. Dilimleyerek servise sunun. Afiyet olsun.